Agricultura (cat)

Creiem en la agricultura local i de temporada , que és el que sempre s'ha fet en aquesta casa. I encara que avui dia l'agricultura no pugui constituir el seu principal suport, desitgem continuar conreant agricultura ecològica per a consum propi i com a valor afegit per als nostres hostes.

D'aquesta manera, podreu experimentar com creixen les nostres verdures i hortalisses i com sap un tomàquet d'hort. Aliments 100% de temporada i locals, que us oferirem encantats.

El meu avi i el meu pare fins fa relativament poc van fer agricultura i ramaderia tradicional. Tenim la sort de disposar de l'espai i una terra que ens permet plantar diferents hortalisses o multitud de arbres fruiters i ens encanta fer-ho.

Volem recuperar i mantenir aquests costums i d'aquesta manera també aportar el nostre gra de sorra a conscienciar sobre la importància de la agricultura local per potenciar les economies familiars i evitar la devastació del territori produïda per l'agricultura extensiva de multinacionals. És un projecte que emprenem amb tota la nostra il·lusió.

La producció de la finca

huerto
Hort
frutales
Frutals
algarrobo
Garrofers
(5.000 Kg / any)
cereales
Cereals
almendros
Ametllers
olivos
Oliveres
(20-30L oli / any)

Vols veure com tenim cura del medi ambient?

Gestió responsable